OLL COLORS
Kralen – Sieraden - Workshops

 
 

Home
Atelier
Workshops
Kinderfeestjes
Collectie
Kralen
Prijzen
Arrangementen
In de media
Route
Links
Contact


Wilt u zelf sieraden leren maken? Eenmalig iets moois of wilt u misschien zelf daarna thuis aan de slag? Zoekt u een origineel vrijgezellenfeestje? Of gezellig met uw vriendinnen of collega’s een dagje uit? Dan is een sieradenworkshop volgen bij Oll Colors een goed idee!

Onder het genot van een lekker kopje cappuccino of thee met een stuk taart, kunt u kennismaken met de verschillende technieken om kralen te verwerken. Wij nemen de basistechnieken met u door, waarna u zelf aan de slag kunt gaan. Om inspiratie op te doen zijn er genoeg voorbeelden aanwezig. Maar natuurlijk is het ook mogelijk een eigen ontwerp te maken.
Door het uitgebreide assortiment aan kralen en de verschillende technieken is de workshop voor iedereen te volgen. Er zijn makkelijk en moeilijke technieken. U maakt uw sieraad in eigen stijl: gaat u voor een opvallende uitbundige ketting of voor een bescheiden klassieke ketting?

U kunt als groep reserveren op een door u gekozen datum. Wij geven zowel doordeweeks als in het weekend workshops voor groepen vanaf 3 personen.

Een workshop duurt ongeveer 2,5 uur.

Ook organiseren wij workshops op een gewenste locatie. In dit geval moet het minimum aantal deelnemers 15 personen zijn. De rest gaat in overleg, voor meer informatie neem contact met ons op!

Wilt u graag een sieradenworkshop volgen maar kunt u geen mensen vinden die dat ook leuk vinden? In dat geval kunt u zich ook individueel inschrijven. Wanneer zich meerdere mensen hebben ingeschreven plannen we de workshop zo, dat het voor iedereen goed uitkomt.

 
   

Copyright © 2006-2011 IBIO. All Rights Reserved.