OLL COLORS
Kralen – Sieraden - Workshops

 
 

Home
Atelier
Workshops
Kinderfeestjes
Collectie
Kralen
Prijzen
Arrangementen
In de media
Route
Links
Contact

Arrangementen

Basisworkshop (vanaf 3 personen te boeken)
Kiest u voor de basisworkshop dan wordt u verwelkomd in ons atelier met koffie/thee en een stuk taart. Naarmate de workshop vordert wordt u ook een wijntje aangeboden met wat lekkere hapjes. Een workshop duurt ongeveer 2,5 uur en de kosten hiervoor zijn 15 euro per persoon exclusief materiaal.

High tea arrangement (vanaf 6 personen te boeken)
Indien u op zoek bent naar een compleet programma is het een idee ons high tea arrangement te reserveren. U wordt verwelkomd in ons atelier met koffie of thee. We starten de workshop met het presenteren van de verschillende technieken en manieren om kralen te verwerken. Vervolgens wordt het materiaal uitgezocht. Voordat het sieraad daadwerkelijk wordt gecreŽerd lassen we een kleine pauze in in de vorm van een high tea. U wordt voorzien van allerlei lekkernijen zowel zoet als hartig in combinatie met koffie of thee. Ondertussen kunt u uw selectie bewonderen en nadenken over de techniek die u kiest. Ook kunnen jullie nu even lekker ongestoord bijkletsen en genieten van de hapjes. Een workshop in combinatie met een high tea arrangement duurt 3,5 uur en kost 38,50 euro per persoon exclusief materiaal.

Fingerfood plus arrangement (vanaf 6 personen te boeken)
Het fingerfood plus arrangement verloopt hetzelfde als een basisworkshop. U wordt ontvangen met koffie/thee en een stuk taart gevolgd door een wijntje. Het verschil is dat u bij het wijntje meer uitgebreide tapashapjes krijgt. U kunt hierbij denken aan zalmrolletjes, broodmandje met div. franse kazen, olijven & stokbrood met tomaat & mozzarella. Indien u kiest voor dit arrangement duurt de workshop 2,5 uur en zijn de kosten 22,50 per persoon.

 
   

Copyright © 2006-2010 IBIO. All Rights Reserved.